Sons de Passió IV

Seguim amb la temporada 2022 de concerts a l’Orgue del Vendrell, aquest divendres, 1 d’abril a les 20.30 h tenim el plaer, un any més de comptar amb l’Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell.

Ells ens presenten un concert sota el títol de Sons de Passió IV, amb l’acompanyament a l’orgue de l’Albert Recasens i la interpretació d’una peça per a orgue sol a càrrec del Salvador Guasch.

Un concert que repetim amb una 4a edició, ja que les anteriors van tenir molt i molt d’èxit entre el públic assistent. Aquesta conjunció entre una banda de vent metall, percussió i el nostre orgue neix des de fa uns anys amb la voluntat de col·laborar ambdues entitats, i des d’aquestes ratlles els agraïm la seva bona disposició.

En el concert podrem escoltar les peces tradicionals del repertori de setmana santa, com per exemple l’Ave María de Vladímir Vavílov, Convuelo de Miguel A. García Bernárdez o la dedicada a la Hermandad del Vendrell, titulada Cautivo de tus penes, …, entre d’altres.

Durant el concert podrem sentir el nostre orgue a càrrec del Salvador Guasch que ens interpretarà Preludi i Fuga en mi menor (BWV 533) J.S. Bach.

També us volem comentar que a l’entrada de l’església, el mateix divendres 1 d’abril de les 20 a les 21 h, es realitzarà una recollida de productes d’higiene personal per col·laborar amb la Creu Roja del Baix Penedès, que seran destinats als refugiats d’Ucraïna.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, però us animen a col·laborar amb la recollida de productes d’higiene personal per a la Creu Roja, destinats als refugiats d’Ucraïna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s