Els pastors músics de nadales a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional i popular Ço del Botafoc

Aquest divendres, dia 3 de desembre de 2021, a les 20.30 h a l’auditori Tívoli tindrem el plaer de tenir un concert de Nadal sota el lema Els pastors músics de nadales a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional i popular Ço del Botafoc, i amb unes il·lustracions del repertori del vendrellenc Jordi Pellicer

Són moltes les nadales catalanes en què hi surten pastorets que camí del pessebre toquen instruments musicals i que quan hi arriben amb ells alegren el nen Jesús, Maria i Josep.
Són pastors músics que toquen el flabiol i el tamborí, el sac gemecs o la xeremia, els ferrets, la pandereta, la simbomba, les castanyoles, el tabal, el pandero, cascavells…, i fins i tot la viola o les flautetes.

El Ço del Botafoc està format per: Jordi Bassó; Daniel Cañellas, Mosquit; Adrià Grandia; Jordi Inglès, Bero; Jonathan Martínez, Johnny; Jordi Navarro; Jordi Quintana; Roger Serra; Lluís Serres i Edgar Solé.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per col·laborar amb l’Orgue del Vendrell. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s