PUNT DE PARTIDA. Concert de violí, viola de roda i orgue, a càrrec d’Anna Urpí, Adrià Grandia i Josep Mateu.

Aquest divendres, dia 19 de novembre de 2021, a les 20.30 h a l’església de Sant Salvador del Vendrell tindrem el goig de sentir un concert ben especial i inèdit.

A càrrec d’Anna Urpí Baldrís, idea original, composició música i textos, violí, Adrià Grandia Moreno, viola de roda, Josep Mateu Pérez, orgue, Gemma Rafecas González i Anna Urpí Ivern, lectura de textos, ens endinsarem en un concert sota el lema Punt de Partida.

L’Anna Urpí, que n’és la creadora, ens ha escrit unes paraules per explicar que hi descobrirem en aquest concert:

Enmig d’un Univers aparentment ordenat on els sons, les textures i els colors es barregen… apareix un punt. És minúscul, i només tu el veus. Però conté tota la força que necessites. Aquest punt és un impuls, és un canvi, és una decisió conscient. Aquest punt té un abans i un després. 

És un moment on per fi comprens que el viatge no era fora, sinó dins. De sobte canvies la mirada i tot allò que miraves també canvia amb tu. I és que per alçar el vol no necessites ales, tan sols la certesa que la Vida et portarà allà on tu li deixis anar. 

Us proposem entrar en aquest Univers on les idees de l’Anna es transformen en paraules, notes i silencis. Un viatge sonor que ens convida a descobrir qui som i qui volem ser.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per col·laborar amb l’Orgue del Vendrell


Posted

in

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.