Reprenem la programació de l’orgue amb la nova normalitat

Reprenem la programació de l’orgue amb la nova normalitat. Entenem que són temps difícils però la cultura, està demostrant que és segura, i per això hem apostat per una programació de proximitat.

A continuació els detallem els concerts que hem programat fins a finals d’any, cal que dir que tots són amb l’entrada de taquilla inversa, i es demanarà a tot el públic assistent el nom, cognoms i telèfon de contacte. Amb la finalitat d’agilitzar l’accés podeu reservar l’entrada enviant la citada informació a al correu electrònic de l’orgue (orgue.vendrell@gmail.com) fins 30 minuts abans de cada concert.

També es podran seguir els concerts en directe, a través de la Televisió el Vendrell (Rtv El Vendrell) i el Facebook Live de l’orgue.

Els proposem els següents concerts:

 • Divendres, 25 de setembre, a les 20.30 h a l’església del Vendrell podrem sentir la soprano Natàlia Casasús i Jonatan Carbó a l’orgue amb un concert anomenat “Aries antigues d’amor i desamor”.
  Aquests dos músics excepcionals ens oferiran una música plena de llàgrimes, sospirs, amor, … Com bé diuen la música és el llenguatge de l’ànima, i ells ens oferiran un viatge per les àries antigues de Haendel, Vivaldi, Gluck, …
 • Divendres, 16 d’octubre, a les 20.30 h a l’església del Vendrell, tindrem l’oportunitat de sentir la Núria Garcia Pastor a la viola i Jonatan Carbó a l’orgue amb un concert anomenat “Sonata per la Pau”.
  En aquest concert ens delectaran amb sonates de Bach i la sonata en Re Major que va tocar el mestre Pau Casals a l’ONU.
 • Dimecres, 21 d’octubre, a les 20.30 h a l’església del Vendrell, commemorarem els 10 anys de la restauració i benedicció de l’orgue. Es llegiran els textos de la benedicció i la resposta musical a cada text serà a càrrec de diferents organistes que han estat vinculats amb el nostre orgue.
 • Divendres, 6 de novembre, a les 20.30 h a l’església del Vendrell, concert especial a l’orgue a càrrec de Carlos Arturo Guerra i les campanes del campanar del Vendrell. Un concert original, diferent i mai vist, titulat “Entre el bronze del cel i l’estany de la terra”. El so de les campanes, i els diferents plens de l’orgue esdevindrà una conjugació en el que es podra sentir obres d’autors com Györgi Ligeti, Arvo Pärt o Toon Hagen.
  Atenció: a causa de la la complexitat d’aquest concert, sols es podrà veure en directe per la Televisió el Vendrell i el Facebook Live de l’orgue.
 • Divendres, 4 de desembre, a les 20.30 h a l’Auditori Tívoli, els vendrellencs Ço del Botafoc ens oferiran un concert anomenat “Nadales de sempre”. Aquest any, més que mai, necessitarem sentir les tradicionals nadales amb els instruments tradicionals.

Així doncs esperem que sigui una programació del vostre grat, a l’entrada de l’església i de l’auditori disposaran de gel hidroalcohòlic, i per acabar recomanar-los: distància, neteja de mans i mascareta.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s