Comunicat COVID’19

P1030194

Benvolguts i benvolgudes.

Us escrivim aquestes ratlles perquè a causa de la situació que estem vivint, no hem pogut començar la temporada de concerts a l’orgue 2020.

Aquest any celebrem 10 anys de la restauració del nostre orgue barroc i teníem una programació amb músics de molt de nivell amb unes propostes ben diferents i diverses, però a causa del COVID19, hem anul·lat i d’altres ajornat, els concerts fins a finals d’agost per precaució i per responsabilitat.

També hem trobat adient, anul·lar el III Concurs Internacional de composició Benvingut Socias per a orgue i violoncel. La tramesa de les obres i el desenvolupament del concurs no garanteixen la salut i el benestar de tothom, per això la junta dels amics de l’orgue ha cregut convenient  anul·lar-lo fins a l’any vinent, que de ben segur recuperarem la normalitat.

Però no tot són notícies negatives, els volem comunicar que de comú acord amb l’Ajuntament del Vendrell i la seva Televisió, retransmetrem alguns concerts i conferències de fa uns anys. Gràcies als nostres equips tècnics de realització que disposem des del primer any d’inaugurar l’orgue i amb la col·laboració de la Televisió el Vendrell, ens permetrà reviure alguns dels concerts més simbòlics i algunes de les conferències més interessants. 

Per això us anunciem que a partir d’aquest divendres, 24 d’abril i cada 15 dies, a les 20.30 h del vespre, per la Televisió del Vendrell, i per la web de la mateixa televisió podreu seguir sentint i escoltant el nostre orgue.

Com a primícia us anunciem els 4 primers divendres que tenim programats:

  • El 24 d’abril, reviurem el concert del vendrellenc Adrià Grandia a la viola de roda, amb el David Puertas al flabiol i el Josep Mateu al nostre orgue, un concert que es va realitzar el mes de juny de 2014.
  • El 8 de maig ens endinsarem amb la conferència a càrrec del Jordi Domènech titulada “Castratti i contratenors” realitzada el mes de novembre de 2012.
  • El 22 de maig, revivificarem el concert de la Montserrat Torrent, altrament dita “La dama de l’orgue” que es va realitzar el maig de 2013. 
  • El 5 de juny ens recordarem amb la conferència de Josep Maria Escribano titulada “Le Sacre i Chanel 5. Una estrena amb escàndol inclòs”, realitzada el novembre de 2014.

Per acabar, dir-los que tenim més novetats i noves propostes, que a poc a poc anirem desvetllant, també els recordem que les nostres xarxes socials i el correu electrònic segueixen operatius per a qualsevol consulta o proposta que els pugui sorgir.

Finalment, sols els desitgem que estiguin bé de salut, i esperem retrobar-nos tots ben aviat.

Una abraçada virtual.

Associació d’Amics de l’Orgue del Vendrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s