Últim concert de la temporada! “Nadales d’antes”

Aquest DIJOUS, 5 de desembre a les 20.30 h a l’Auditori del Tívoli del Vendrell, us oferim el concert “Nadales d’antes” a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional Ço del Botafoc i l’acompanyament musical de la Laia Batlle, Jordi Bassó i Lluís Serres.

En acabar el concert es servirà una copa de cava gentilesa de Miquel Pons, vins i caves. Aquest concert és l’últim de la temporada 2019, per això els volem agrair la seva confiança i els desitgem Bones Festes i un pròsper any nou 2020.

El concert Nadales “d’antes” presenta dotze nadales tradicionals catalanes, una de contemporània i un romanç i cançó popular, ordenades com els diorames dels pessebres, tot seguint el fil evangèlic i llegendari que va de l’anunciació de Maria a l’arribada dels reis d’orient.

El Ço del Botafoc es forma al Vendrell l’any 2001, com a grup de música popular i tradicional, amb la intenció de recuperar, interpretar i reinterpretar les músiques i tonades populars de la Vila. Organitza la Rifa del porc de Sant Antoni i un concert de Nadales anual. Participa en la Festa Major i la Fira de Santa Teresa del Vendrell i en altres festes, cercaviles i esdeveniments de la comarca, d’arreu de Catalunya i d’altres llocs. Ha interpretat diverses vegades el Llibre Vermell de Montserrat acompanyant a agrupacions corals.

El Ço del Botafoc està format per: Jordi Bassó, Daniel Cañellas «Mosquit», Adrià Grandia, Jordi Inglès «Bero», Jonathan Martínez «Johnny», Jordi Navarro, Jordi Quintana, Roger Serra, Lluís Serres i Edgar Solé.
Instruments: clarinet, flabiols, flautes dolces, flautes tres forats, sacs de gemecs, tarotes, trompa, viola de roda i percussions (castanyoles, pandero, tamborí, tamborí de cordes, timbal fondo i altres tradicionals)
Grup vocal format per Laia Batlle, mezzosoprano; Jordi Bassó, baríton i Lluís Serres tenor.

L’entrada és gratuïta però al final del concert hi haurà unes paneres (Taquilla inversa) per poder col·laborar amb les despeses del concert i amb l’Associació d’Amics de l’orgue.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s