Concert del Cor i Orquestra de la Royal Grammar School of Guildford

ww

L’orquestra simfònica esta formada pels intèrprets de més talen! de dos deis departaments de música més prestigiosos d’Anglaterra: Royal Grammar School de Guildford i Guildford High School for Girls. Molts dels seus membres són estudiants de la Royal Academy of

Music i del Royal College of Music, i pertanyen a la Jove Orquestra Nacional anglesa. Aquesta formació ofereix gires internacionals i l’any passat van interpretar la Simfonia del No1: Món, de Dvorák i i’Obertura de Les Hebrides, de Mendelssohn, a Malta.

El cor de cambra es va formar l’any 2009 i esta format per 40 cantants, que interpreten obres de fins a 8 veus amb una qualitat reconeguda. Apart de l’activitat acadèmica, el cor també ofereix gires per Anglaterra i a l’estranger. Els darrers anys els hem pogut escoltar a les catedrals de Guildford, Chichester, Winchester i Christ Church, d’Oxford, o a la basílica de Sant Marc, a Venecia.

Els concerts amb orquestra i solistes professionals tenen lloc cada any, i han interpreta!, entre d’altres, la Cantata de Sant Nicolau, de Brillen; les Vespres, de Monteverdi; o bé el Requiem, de Fauré. Molts antics membres del cor han estat premiats per l’Oxbridge Choral & Organ Scholarships.

Sam Orchard

Va estudiar a la Universitat Royal Holloway de Londres i després va fer un master de musicologia. Es va iniciar en la direcció als 17 anys i ben aviat fou nomenat titular de la jove orquestra de cambra de Kent.

Com a director, ha tingut l’oportunitat de dirigir grans obres del repertori simfbnic arreu d’Europa, incloent la basílica de Sant Marc, a Venecia, o la Catedral de Guildford. Entre les obres que ha dirigit, trobem la Simfonia nú. 9 de Dvorák, la Simfonia núm. 5 de Mendelssohn, o la Simfonia núm. 3 de Txaikovsky.

L’any 2009 fou nomenat director assistent i cap del departament academic de música del Royal Grammar School in Guildford.

Grayson Jones

Realitza estudis a la Universitat de Birmingham, que va completar posteriorment a Cambridge. Després d’un període com a docent a Horsham i Watford, Janes fou nomenat l’any 2001, director assistent de música i director del cor de l’escola Sant Albans. 6 anys després, fou nomenat director de música de l’escola Guildford.

Johann Strauss (1825-1899): Obertura de l’opera Die Fledermaus (1874) Johannes Brahms (1833-1897): Wie lieblich sind deine Wohnungen, núm. 4 de Ein deutsches Requiem, op. 45 (1868)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s