Lleons de tota Catalunya seran presents a la presentació del Lleó del Vendrell

IMG-20150416-WA0001

El Lleó del Vendrell serà presentat en societat el proper divendres 24 d’abril al vespre. La nova bèstia del seguici popular que ha estat impulsada pels Amics de l’Orgue serà beneïda a tres quarts de nou del vespre a l’església de Sant Salvador, moment en què també s’estrenarà la coreografia amb l’Orgue. La música ha estat composada per Adrià Grandia i Jordi Quintana, i la coreografia és de Manel Erruz.

Seguidament es farà una ballada d’honor a la plaça Vella amb la presencia de diferents Lleons vinguts de diferents punts de Catalunya com ara Barcelona, Tarragona, Lleida, Manresa i Valls. Després d’un sopar popular, a les onze de la nit, el grup tradicional Ço del Botafoc, que enguany celebra 15 anys, oferirà un concert a la Plaça Vella.

Les mides del nou Lleó del Vendrell, que pesa 35 quilos, són 2’75 metres d’alt, 1’45 metres de llarg i 92 centímetres d’ample. En la seva creació hi han intervingut, a més dels Amics de l’Orgue, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament del Vendrell, el Consell Comarcal del Baix Penedès, la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell, Instal·lacions Mercader, Saint-Gobain i l’Impremta Ramon.

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/4243

IMG-20150414-WA0004

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s