Concert amb l’Ignasi Terraza, orgue i Pierrick Pedron, saxo

C-ACT-Elise-Dutart_teaser_700x ignasi-terraza_5_fernando-prats-7963

 

Els “Amics de l’Orgue del Vendrell”, tutors de la “joia musical”, estan convençuts que aquest joiell pot brillar de manera excel·lent, de la mà de bons músics que dominen diferents registres musicals. Divendres vinent, 17 d’abril, a les 21 h., nou del vespre, serà l’hora del jazz.

El reconegut pianista Ignasi Terraza, i el saxofonista francès Pierrick Pedron, s’aparellaran per fer sentir la música de jazz. Un concert que també s’emmarca en el cicle de Jazz a l’Auditori 2015.

Ignasi Terraza, piano, va guanyar l’any 2009, el primer Premi del Jacksonville Internacional Piano Competition als EE.UU. d’Amèrica, i té una amplia discografia amb més de trenta Cd’s editats, tant al nostre país com a França, Suïssa i el Japó.

Ignasi Terraza ja va actuar l’any 2013, fent jazz a l’orgue de l’església, amb un bon reconeixement per part del públic.

El saxofonista Pierrick Pedron, és nascut a la Bretanya francesa i comença a tocar el saxo als sis anys , i als setze s’interessa pel jazz. Estudia a l’escola “Cumbre” i forma part de diferents projectes de música funk, i de Rythm & Blues. Ja al 1994 fa els primers enregistraments, junt amb Magik Malik. És una apassionat de la música de Charlie Parker. I com a mostra de la seva qualitat com a músic, l’any 2001 la casa Selmer li demana la col·laboració per fer un nou instrument, un nou saxo alt “Referènce”.

És aquest proper cap de setmana que al Vendrell el jazz, amb el saxo i l’orgue, seran en el seu punt més alt, faran el cim. Un cim on divendres, 17 d’abril, a l’església parroquial del Vendrell i organitzas pels Amics de l’Orgue del Vendrell, i amb l’orgue, hi ha el pianista Ignasi Terraza i el saxofonista francès, Pierrick Padron.

I dissabte, 18 d’abril, un altre cim a l’Auditori Pau Casals amb dos grans saxofonistes: Jerry Bergonzi i Perico Sambeat.


One thought on “Concert amb l’Ignasi Terraza, orgue i Pierrick Pedron, saxo

  1. El concert de Jazz amb Ignasi Terraza i Pierrick Pedron va ser SENSACIONAL…. Cal fer esment de la sensibilitat en que ambdós músics van interpretar el seu particular Jazz. També em va sorprendre les diverses tècniques emprades pel saxofonista alhora de tocar el saxòfon, sobretot quan treu la boquilla de l’instrument per posar-la entre les mans aconseguint un so inèdit. Un concert que mai oblidaré.

    Carles.-

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s