L’orgue del Vendrell amb Pemi Rovirosa i el Quartet Blues Band

pemi rovirosa

La joia del Vendrell, l’orgue, també formarà part del quartet que lidera en Pemi Rovirosa, en un concert programat pel divendres 4 d’abril, a les 21 h., a l’església parroquial del Vendrell. Concert que és part de la programació dels Amics de l’Orgue i, alhora, inclosa en el Cicle de Jazz a l’Auditori.

El grup, Pemi Rovirosa Quartet Blues Band, està integrat per Jimmy Piñol, bateria; David Ibarz, baix elèctric; Adria Farré a l’orgue i teclats; i Pemi Rovirosa, guitarra i veu. Algunes de les peces que interpretaran són part del repertori del grup de rock Lax n’ Busto, com: Sola, Quan és fosc, Qui ets tú.

En Pemi Rovirosa farà 28 anys que va començar amb el grup de rock Lax’n’Busto, del que n’és membre fundador, guitarrista, compositor i amb els que ha fet de la música, la seva vida i professió. Amb ells porta 16 discs publicats i possiblement al voltant de les 1300 actuacions en directe.

A banda d’això, al llarg d’aquests anys, en Pemi Rovirosa ha participat en nombrosos i diferents projectes, ja sigui produint, composant, tocant o dirigint-los.

El blues sempre ha sigut un dels estils musicals preferits d’en Pemi Rovirosa, amant incondicional d’artistes com Eric Clapton, Jeff Halley, BB King, Roben Ford, Gary More,i altres. Va crèixer tocant la guitarra i aprenent d’ells tot el que va poder, barrejant-ho amb els estudis que va cursar a l’Aula de Música Moderna i Jazz, i al Taller de Músics de Barcelona.

Amb l’orgue de l’església presenta un concert de blues, acompanyat per tres dels músics amb els que ha compartit més d’un projecte musical i amb els que confessa sentir-se més que còmode per gaudir tocant. Aquest concert és més que emocionant per a ell, ja que va participar activament en tot el procés per poder restaurar l’orgue, i ara li arriba aquesta oportunitat, on podrà gaudir especialment d’aquest instrument, al que li ha donat una especial significat en els temes que tocaran.

Concert que pretén atreure l’atenció d’un públic ampli, i d’un sector coneixedor del rock i dels temes dels Lax n’ Busto.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s