Presentació de la programació de concerts de la temporada 2014

El passat dimecres 26 de febrer de 2014, es va presentar a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, la que serà la IV temporada de concerts d’orgue.

A la presentació i van assistir el Sr. Alcalde de la Vila del Vendrell, Martí Carnicer, el Vicepresident de la Diputació de Tarragona, Benet Jané, el Sr. Rector de la parròquia del Vendrell, Mn Josep m. Padreny, el Gerent de l’Auditori Pau Casals del Vendrell, la Presidenta de l’Associació Musical Pau Casals, Eva Serramià, Carlota Baldrís i membres de l’associació d’amics de l’orgue del Vendrell.

L’Associació d’amics de l’orgue del Vendrell va ser constituïda a la diada de Sant Jordi de l’any 1997. Entre altres finalitats, la seva principal activat va ser ,des del seu inici, restaurar l’orgue barroc del Vendrell. Així al mes d’octubre del 2010 es va inaugurar la restauració de l’instrument. Des de aleshores s’han programat tres temporades de concerts, sent ja un referent dins deis cicles de concerts d’orgue de Catalunya.

El 2014 serà la quarta temporada en la que seguirem amb el mateix patró d’oferir la millor qualitat musical en quant intèrprets, donar oportunitats a joves organistes i fer valdre els artistes de les nostres comarques i del principat. A més seguirem en fer “experiments” de singulars combinacions d’instruments i estils de música perdonar conèixer la gran varietat de formes, colors, sons i possibilitats que pot oferir en nostre instrument. En aquest sentit tenim programats per aquesta temporada 2014 un concert amb guitarra elèctrica amb en Pemi Rovirosa i un concert amb viola de roda amb Adrià Grandia.

També podem constatar que s’ha consolidat la col·laboració amb el Patronat Municipal de I ‘Auditori Pau Casals i de I ‘Associació Musical Pau Casals del Vendrell en quant a la organització de concerts dins del Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell i deis tradicionals concerts en la celebració del naixement de Pau Casals, el 22 d’octubre i en la commemoració de la mort del mestre, el 29 de desembre de cada any.

Enllaç a la programació: https://aaov.files.wordpress.com/2014/03/programacic3b3-orgue-20141.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s