Inauguració Exposició: “Pau Casals no és mort”

Invitació

El proper divendres, 11 d’octubre a les 18h a la sala d’exposicions “La fusteria” del carrer major del Vendrell, l’Associació Musical Pau Casals i els Amics de l’Orgue del Vendrell inaugurem l’exposició “Pau Casals no és mort”. Es tracta d’un recull de diferents articles de la premsa en els dies previs i posteriors a la mort de Pau Casals. L’exposició romandrà oberta fins el 26 d’octubre.

Els horaris d’obertura seran: els dies laborables de 18h a 20h i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h

A més es comparteix espai amb una exposició itinerant de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Tarragona, “Els orgues del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre” a través del seu programa de Difusió Cultural, per tal de donar a conèixer els elements patrimonials de la demarcació de Tarragona. El llibre, dels autors Fina Anglès i Jordi Vergés, pretén donar a conèixer el món dels orgues tarragonins des de les diferències en les característiques d’un orgue i un orgue català fins a un mapa organístic tarragoní.

Tríptic exposició “Els orgues …”

http://www.diputaciodetarragona.cat/houdipu/noticiesintra/view.php?ID=35443

Mostra del concert que fa oferir Hemk Verhoeff a l’orgue del Vendrell amb motiu de la presentación del llibre:

 

10 de novembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s