Actes en commemoració del 40è aniversari de la mort de Pau Casals

Cartell 22 d'octubreL’Associació Musical Pau Casals i els Amics de l’Orgue ja tenen definits els actes de commemoració el 40è aniversari de la mort de Pau Casals. El divendres 11 d’octubre s’inaugurarà a La Fusteria l’exposició “Pau Casals, no és mort!”, que es podrà visitar fina al 26 d’octubre.

El gruix d’actes s’escauran el 22 d’octubre, coincidint amb la data exacta de la seva mort. A partir de les 11 del matí i durant dues hores hi haurà una audició d’orgue amb diferents organistes amb un únic repertori de J.S. Bach; a les 5 de la tarda es farà al cementiri  municipal del Vendrell ofrena floral a la tomba del mestre. A les 6, hi haurà a la plaça Nova la interpretació del Cant dels Ocells a càrrec de 40 violoncel·listes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

Ja a les 9 del vespre hi haurà a l’església Parroquial el gran concert commemoratiu, a càrrec de l’Ensemble Méridien, amb la soprano Laia Frigolé, les violinistes Elisabeth Bataller i Maria Gomis, la cel·lista Marta Vila, la contrabaixista Vega Montero, Josep M. Martí a la tiorba i l’organista Juan de la Rubia. Creat l’any 2007 a Barcelona, l’Ensemble Méridien neix amb la voluntat d’interpretar la música dels segles XVII i XVIII des d’una vessant històrica, buscant amb els recursos dels segle XX una aproximació a l’estil d’aquella època. El formen joves instrumentistes amb un àmplia experiència cambrística i orquestral a nivell nacional i internacional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s