Concert d’Orgue: Carlos A. Guerra. Cicle els Orgues de Catalunya

El proper divendres, 19 de juliol del 2013 l’Associació Catalan de l’Orgue organitza un concert d’orgue a càrrec de l’organista Carlos Arturo Guerra emmarcat dins del XXXIIIè Cicle dels Orgues de Catalunya que es farà a l’església parroquial del S.S. Salvador del Vendrell a les 10 del vespre.

GUERRA PARRA, CARLOS ARTURO

Nascut a Belmonte (Conca) el 1978. S’inicia en l’estudi del piano l’any 1993 amb el pianista Manuel Ángel Ramírez. El 1997 entra al Conservatori Professional de Música de Conca, realitzant els estudis de piano amb Mª Teresa Untoria Atienza.

Ha estudiat orgue amb el professor Anselmo Serna al Conservatori Professional “Arturo Soria” de Madrid, amb Óscar Candendo Zabala a l’Escola Superior de Música de Catalunya i amb Jaroslav Tuma a l’Akademie múzickych umení de Praga, on també s’ha format en la interpretació clavecinística amb G. L. Mrázková.

El 2006 va organitzar i participar com a intèrpret als concerts postinaugurals de l’orgue de l’Epístola de la Catedral de Conca i, posteriorment, dins de la Setmana de Música Religiosa de Conca, a l’orgue de l’Evangeli, després de la seva restauració. Ha realitzat cursos de perfeccionament tècnic i artístic amb organistes de renom com Daniel Roth, Michel Bouvard, Jan Willem Jansen, Montserrat Torrent, Fausto Caporali i Edoardo Bellotti entre altres, compaginant aquesta formació amb la seva activitat concertística com a solista, acompanyant i a dúo amb l’organista i clavecinista Lucie Záková.

Des del 2012 treballa com a harmonista al taller d’orgueneria Hermanos Desmottes de Landete (Conca).

PROGRAMACIÓ DEL CICLE ELS ORGUES DE CATALUNYA

Retransmissió en directe per TV INTERNET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s