Presentació del 33è Festival Internacional de Música Pau Casals

L’Associació d’amics de l’orgue del Vendrell, com a col·laborador/patrocinador junt amb l’Associació Musical Pau Casals va assistir el dia 12 de juny, a la presentació del 33è Festival Internacional de Música Pau Casals a la signatura del conveni amb els patrocinadors i premsa local al Vendrell, a càrrec de Juli Grandia, gerent de l’Auditori Pau Casals. Divendres 14 de juny, es presentarà el Festival a Vilafranca del Penedès.

Amb la voluntat de retre homenatge a Pau Casals, músic genial i profund humanista, va iniciar-se l’any 1981 el Festival Internacional de Música Pau Casals, que des del primer dia ha reunit els millors intèrprets i les millors formacions estrangeres d’arreu del món i del país.

L’orgue de l Vendrell hi serà present en el concert del dia 9 d’agost amb ROEL DIELTIENS; violoncel i BART NAESSEN; orgue.

L’atenció pel violoncel n’és el fil conductor. Però també s’hi donen cita cantants, pianistes i grups de cambra. El Festival ha passat a ser una trobada imprescindible de l’estiu i un certamen musical de referència a tot el país.

Els dies de juliol i agost són plens de la millor música que es pot escoltar just davant de la casa on estiuejava Pau Casals.

Programa 33è Festival Internacional de Música Pau Casals.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s