Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, visita l’orgue del Vendrell

Artur Mas visita l’Ajuntament, l’orgue i el Museu Fenosa del Vendrell
El divendres al matí, 5 abril del 2013, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat El Vendrell acompanyat del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el delegat del Govern, Quim Nin, entre altres. Ha estat una visita institucional a l’Ajuntament de la vila, on ha aprofitat per tenir un gest amb els Nens del Vendrell. El president ha continuat la seva visita per l’església, per conèixer la història i les obres de restauració de l’orgue. Acte seguit s’ha desplaçat al Museu Fenosa, des d’on ha volgut fer referència a l’imminent aprovació dels pressupostos del govern català, i ha demanat comprensió i la necessitat d’unir esforços. La visita del president ha estat rebuda entre crits i xiulets del grup de manifestants que cada divendres critiquen els impostos locals.

Noticia de TV Vendrell:

http://player.vimeo.com/video/63398372?title=0&byline=0&portrait=0″

 

20130406-094717.jpg

Enllaç fotografies:

http://www.flickr.com/photos/ramses_catalan/sets/72157633174126194/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s