L’orgue del Vendrell amb els actes de l’aniversari de la mort de Pau Casals

 

El proper cap de setmana coincidint amb l’aniversari de la mort de Pau Casals el 22 d’octubre, la Fundació Pau Casals, el Patronat Municipal Auditori Pau Casals, els Amics de l’Orgue i l’Associació Musical Pau Casals, hem preparat tota una nodrida agenda que esperem que sigui del vostre interès:

–           Dissabte 20 d’octubre:

  • Ruta Pau Casals amb audició d’orgue a les 10:30 hores a partir de la Casa Nadiua de Pau Casals
  • A les 20:30 hores i a l’Auditori de l’EMMPAC tindrà lloc la presentació i la posterior projecció del documental “Pau Casals. L’home que va fer sentir el silenci” a càrrec del seu director Jaume Boix. El documental ha estat coproduït per Televisió de Catalunya i per RBA Continguts Audiovisuals amb una destacada intervenció de la Fundació.

 –           Diumenge 21 d’octubre: Concert a les 21 hores a l’església parroquial a càrrec Putney High School Senior Choir.

 –           Dilluns 22 d’octubre:

  • A les 17 hores ofrena floral a la tomba del mestre al Cementiri Municipal a càrrec de l’Associació Musical Pau Casals, l’Ajuntament del Vendrell i de totes les entitats i associacions que li vulguin retre homenatge. En finalitzar s’interpretarà el Cant dels Ocells.
  • A les 21 hores concert commemoratiu a l’església parroquial amb Òscar Argüelles al clarinet barroc, Lucy Scotchmer al violoncel i Silvia Márquez a l’orgue.

La “Tardor Casals” continuarà amb el cicle de conferències que tindran lloc a l’EMMPAC a les vint hores i que seran les següents:

–          7 de novembre: “Pau Casals i l’esperit femení” a càrrec de Joan Descals.

–          14 de novembre: “Redescobrint l’Orquestra Pau Casals”, a càrrec de Joaquim Rabasseda amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals.

–          22 de novembre: “Castratti i contratenors” a càrrec de Jordi Domènech.

–          28 de novembre: “La improvisació al piano i a l’orgue” a càrrec de Juan de la Rubia amb la col·laboració dels Amics de l’Orgue.

A més a més d’aquestes activitats específiques es desenvolupa amb tota normalitat el Cicle de Tardor a l’Auditori Pau Casals a Sant Salvador cada diumenge a les 12 del migdia i el cicle mensual de concert d’orgue que el dia 30 de novembre comptarà amb Juan de la Rubia a l’orgue i Núria Sanromà al cornetto i la flauta de bec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s