Concert d’orgue i Cor: Antistiana Màskili i Arnau Farré – Concert Solidari amb la Plataforma Foc Empordà – Cicle de tardor

 

Concert a l’església parroquial del S.S. Salvador del Vendrell el divendres, 21 de setembre a les 21 hores amb el Cor Antistiana Màskili acompanyats a l’orgue per Arnau Farré.

La recaptació d’aquest concert serà destinada íntegrament a la PLATAFORMA FOC EMPORDÀ

CORAL D’HOMES: ANTISTIANA MÀSKILI

El cor de cambra d’homes ANTISTIANA MÀSKILI, es formà l’any 2006, constituït en la seva majoria per Antics Escolans de Montserrat.

El repertori acumulat permet realitzar concerts de temàtiques diverses: religiosa, profana, popular catalana i d’arreu, tant a capel·la com amb acompanyament.

Les localitats catalanes on ha actuat o actuarà properament: Montserrat, Granollers, Mollerussa, El Vendrell, Vilanova i la Geltrú, Valls, Constantí, Canyelles, Olesa, Calafell, Solivella, La Sénia, Sitges, Terrassa, Vic, Lleida, Puig-reig, Barcelona, Tarragona, Lleida, L’Hospitalet, …

El 2010 ha obtingut el 1r.Premi en el concurs de Corals de Cunit.

ANTISTIANA MÀSKILI ha enregistrat l’any 2009 un CD de Nadales, el 2010 un altra amb peces recuperades del compositor Vallenc: Jaume Balcells i Grau (1908-1936), carmelita descalç. El 2011 un amb les obres més tradicionals del repertori Català. Ara estan enregistrant música religiosa.

El cor de cambra d’homes sorgí com una nova activitat dels Cors Antistiana i Santa Maria de la Bisbal del Penedès, fundats l’any 1964, que junts impulsaren la creació de l’Escola de Música Antistiana, avui consolidada al passar a ser municipal l’any 2003.

També en aquesta època es materialitzaren, gràcies a l’esforç dels seus components: L’Orgue de la Bisbal, un piano de cua i es consolidà la Temporada Musical a la Bisbal.

El concert serà retransmès en directe per internet: TV Vendrell i per iPad/iPhone

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s