Primera retransmissió dels concerts d’orgue del Vendrell per Internet

El concert organitzat per l’Associació d’amics de l’orgue del Vendrell del passat divendres 4 de maig del 2012 va ser retransmès en directe per INTERNET gràcies a la col·laboració de radio i televisió El Vendrell. El concert va ser interpretat per Adrià Grandia, viola de roda i en Josep Mateu, orgue

Hem d’agrair l’esforç i el suport de l’equip tècnic de Tv El Vendrell i de l’Ajuntament del Vendrell per endegar aquesta tecnologia i que farà possible que a partir d’ara tots els concerts puguin ser retransmesos en directe per INTERNET utilitzant la pròpia plataforma que ens ha cedit radio i televisió El Vendrell.

Us adjuntem un enllaç on travareu les emissions de televisió vendrell on-line i que en els dies de concerts connectarà en directe a l’església parroquial del Vendrell per poder retransmetre el concert. En cada anunci del concert anirem recordant l’enllaç. També es podrà gaudir del concert en el mòbil en l’enllaç que hi ha en la pàgina principal de la WEB de http://www.rtvelvendrell.cat/

http://www.rtvelvendrell.cat/online/televisio-online

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s