Concert d’orgue i Cor: Marcel Martínez, Orgue i Santicus Cor de noies

El proper divendres, 9 de març a 2/4 de 9 del vespre, concert d’orgue a l’església parroquial del Vendrell a càrrec de l’organista Marcel Martínez i el Santicus Cor de noies

Marcel Martínez nascut a Barcelona, on inicià els seus estudis musicals. Ha estudiat orgue amb Maria Nacy, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, obtenint el títol professional d’orgue així com el de clavicèmbal amb Mª Lluïsa Cortada. Paral·lelament es forma com a director de cor amb Manuel Cabero i Conxita Garcia i rep formació de cant amb Dalmau Gonzàlez, entre d’altres.

Actualment cursa els estudis superiors de Música Sacra a la Hochschule für Kirchenmusik der Diözese Rottenburg-Stuttgart (Alemanya).

Ha realitzat el Curs de Postgrau d’orgue al CSIC de Barcelona amb Montserrat Torrent, a l’entorn de la música ibèrica antiga per a orgue i també ha pres part, com a becari, del Curso Universitario Internacional “Música en Compostela”, obtenint el Premi “Rosa Sabater”. Ha participat també en diferents cursos d’interpretació a Catalunya i Alemanya amb Maria Nacy, Montserrat Torrent, Matteo Imbruno, L.F.Tagliavini ,Andreas Liebig i Wolfgang Rübsam.

Marcel Martínez és actualment organista i director de cor a la Evangelische Christuskirche de Reutlingen.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s