Presentació programació de concerts d’orgue 2011

El dimarts 19 d’abril de 2011 a la sala petita d’audicions de l’Escola Municipal Pau casals del Vendrell es va celebrar la roda de premsa per presentar la programació de concerts per tot l’any 2011.

Fruit de la convergència de les voluntats de diferents entitats ha estat la primera programació de concerts a l’orgue del Vendrell tot just acabada la seva restauració.

És propòsit i quasi bé un deure el que l’Associació d’Amics de l’Orgue del Vendrell, com hereva del llegat que ha rebut de la Comissió per la Restauració de l’Orgue del Vendrell, gestioni, organitzi i programi concerts.

Gràcies a la unió amb l’Auditori Municipal Pau Casals del Vendrell, l’Associació Musical Pau Casals i la Fundació Pau Casals, hem aconseguit fer realitat aquestes intencions, sobretot per la gestió compartida de recursos de totes les entitats i de la generositat en compartir l’experiència de la gerència de l’Auditori. Els primers resultats ja són evidents, la programació de concerts d’orgue dins de cicles de concerts ja consolidats i organitzats per l’Auditori.

Per això us presentem la programació d’activitats que es faran durant aquest any 2011. Volem que aquesta realitat es pugui mantenir i crear cicles estables de concerts. A més de molta voluntat, capacitat, ganes de treballar i compartir junts aquesta experiència, som conscients del gran esforç que s’està fent. Ens sentirem molt satisfets i recompensats si aconseguim seduir al públic, vosaltres, i a més si responeu com ho heu fet en els primer concerts. Es tracte és el de gaudir de “la joia del Vendrell”

Us anunciem que hi ha diferents converses per establir convenis estables amb l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i amb Catalunya Música, per la gravació de concerts i futures programacions en les seves emissions. A més, comptem con fins ara, amb l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. Totes aquestes accions reforçaran la idea de que l’orgue del Vendrell és i serà un espai cultural i musical de gran qualitat.

Detall de la programació: en cada concert podeu trobar l’enllaç al currículum dels intèrprets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s