Concert Taplow Choirs: Dimarts 12 d’abril

 

 

Amb una assistència considerable es va celebrar a l’església de Sant Salvador del Vendrell un concert de jazz, amb clarinet i baix acompanyant l’orgue, amb unes melodies molt conegudes i populars i demostrant els diferents registres del rei dels instruments.

Ara li toca el torn a una coral estrangera. El dimarts dia 12, a 2/4 de 9 del vespre, i en un concert gratuït, organitzat pels Amics de l’orgue i l’Associació musical Pau Casals, ens visita el COR TAPLOW CHOIRS d’Anglaterra. Guanyadors de premis en concursos de corals a nivell internacional i sota la direcció de Mrs. Gillian Dibden.

El Cor de Joves Taplow Choirs es va formar l’any 2006 amb més de 60 cantaires amb edats compreses entre els 15 i els 18 anys i en aquest concert n’hi actuaran uns 40. És una formació coral extremadament vibrant que canta un repertori molt variat i exigent que cobreix diversos segles.

A la tardor del 2008, va ser guardonat com a millor cor jove d’Anglaterra a la competició nacional celebrada a Liverpool, guanyant el concurs de Ràdio 3 de la BBC com a “Cor de l’any”. També van guanyar el Premi especial al Festival Nacional de Música per Joves de juliol de 2008 i van ser convidats a cantar al Prom escolar del Royal Albert Hall el novembre de 2008. Han fet actuacions a Tallinn, Wooburn i Windsor. En aquesta gira canten a Barcelona i al Vendrell atrets per ser la vil.la nadiua de Pau Casals.

Demostrem una vegada més que som un poble acollidor i acompanyem aquests joves intèrprets en la seva actuació a l’església, fent bona la dita El Vendrell, la cultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s