Concert de la Durham University Orchestral Society

 

 

 

 

 

 

El proper divendres, 25 de març a les 20:30 hores a l’Església Parroquial del Vendrell concert de la Durham University Orchestral Society, que compren la Durham University Symphony Orchestra i la Durham University Chamber Orchestra i es organitzada y dirigida per estudiants. Durant l’any acadèmic, presenta varis concerts individuals, a més a més de la col·laboració amb Durham University Choral Society i la Durham University Opera Ensemble. La Durham University Orchestral Society ha tingut la oportunitat d’actuar amb varies orquestres professionals i alguns dels seus membres han tingut el privilegi de ser alumnes de grans solistes de la Northern Sinfonia i the BBC Symphony Orchestra

Altres esdeveniments anuals de la de la Durham University Orchestral Society inclouen un viatge internacional durant las vacances de Pasqua (destinacions recents han estat París i Loira el Valle, Noruega, Praga i Barcelona).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s