Tu ajudes

El dia 1 de març va començar la votació del Programa Tu Ajudes 2011. Hi ha temps fins al dia 30 d’abril per que els que sou clients de CatalunyaCaixa ens pugueu donar el vostre suport al nostre projecte. El codi de votació és el 0344.

La votació es pot fer per Internet i aquest any, a diferència d’anteriors convocatòries, ho poden fer tots els clients de CatalunyaCaixa independentment de si tenen contractat el servei de banca electrònica (Oficina 24 hores) o no. Només cal que s’identifiquin amb el seu NIF i les quatre darreres xifres de la seva llibreta o targeta de crèdit de CatalunyaCaixa.

Per votar, el primer que ha de fer un client és seleccionar el projecte (o projectes, fins a tres) a www.tuajudes.com, recordeu que el nostre és el 0344, marcant la casella anomenada “selecciona” que hi ha a la fitxa de cada projecte. Els projectes seleccionats apareixen en un requadre a la part dreta de la pantalla. Podeu utilitzar el “CERCA” i posar el nostre codi 0344 per anar directament al projecte.

 En acabar la selecció, cal prémer el botó “Confirmar” i, posteriorment, “Votar”. En aquest moment és quan es demana la identificació del client.

Alternativament, també es pot votar a l’oficina. Només cal omplir la Butlleta de vot amb els projectes seleccionats i donar-la a un empleat, qui introduirà immediatament la votació en el sistema de recompte. Podeu descarregar la butlleta i emplenar les vostres dades personals.

Butlleta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s