Trio Kandinsky

El dimecres 28 de juliol a l’auditori Pau Casals, i desprès del concert del prestigiós violoncel·lista Gary Hoffman, el seu gerent, Juli Grandia i en Gerard Jané, membre de l’Associació Musical Pau Casals, varen facilitar a la Comissió per la restauració de l’orgue una trobada amb la violoncel·lista Amparo Lacruz, membre Trio Kandinsky. El motiu de la trobada va ser veure la possibilitat de que el Trio Kandinsky col·labori en els actes d’inauguració de la restauració de l’orgue del Vendrell el proper mes d’octubre.

Amparo Lacruz, veient que pot encaixar dins l’agenda de grup i, en nom del trio, de seguida va oferir-se en participar-hi. El record dels actes d’acomiadament de ‘orgue, en els quals hi van assistir, no l’ha ve fer dubtar d’acceptar la nostra invitació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s