Visita al delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté.

El passat 19 de maig, membres de la comissió per la Restauració de l’Orgue del Vendrell van visitar al Sr. Xavier Sabaté,
delegat del Govern al Camp de Tarragona.

La reunió va ser conseqüència de la insistència de membres de la comissió i com a resposta a la reunió feta el passat 29 d’abril amb el Sr. Adam Manyé, director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona. En la visita al delegat del Govern al Camp de Tarragona ens va acompanyar la Diputada de la Diputació de Tarragona, la vendrellenca Helena Arribas.

Va ser una visita molt cordial i amb molt d’interès per part del Sr. Delegat. A més de lliurar-li el dossier de la història de la nostra joia i del projecte de restauració, ens va permetre explicar-li totes les activitats que s’han fet i que estan previstes per recaptar fons, tot i que encara ens en falten. Els membres de la comissió per la restauració li van dir que esperem la col·laboració de la Generalitat de Catalunya davant la realitat de les ajudes de l’ajuntament del Vendrell i de la Diputació de Tarragona.

En Xavier Sabaté va utilitzar els mateixos arguments que el Sr. Adam Manyé, en el sentit de que els pressupostos de l’any 2010 estan tancats i que caldria cercar altres possibilitats com la col·laboració amb alguna Caixa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s