Actes inaugurals de l’orgue de l’EMMPAC. Primera audició de l’orgue de L’EMMPAC

El dimecres 5 de maig, tots els assistents a la inauguració de l’exposició de l’orgue i la conferència del Frédéric Desmottes van ser convidats a l’auditori petit de l’EMMPAC per tal de fer la inauguració de l’orgue.

Abans de fer la inauguració oficial de l’orgue, la Carlota Baldrís va voler agrair la col·laboració de la comissió per la restauració de l’orgue pel recolzament i ajuda que l’escola de música ha rebut per tal de poder fer arribar l’orgue a l’escola. La Carlota ho va fer projectant fotografies del dia en què es va anar a buscar l’orgue a Sant Joan de Déu.

Seguidament, l’alcalde Benet Jané va dir unes paraules i el Mn. Josep Ma. Barenys va fer la benedicció de l’orgue. I, com no podia ser de cap altra manera, en Jonatan Carbó, professor d’orgue de l’escola, va fer una petit concert interpretant dues peces de Bach.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s