Visita al director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona, Adam Manyé.

El passat 29 d’abril, membres de la comissió per la Restauració de l’Orgue del Vendrell van visitar al Sr. Adam Manyé, director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona.

Se li va presentar el projecte de restauració i les diverses activitats que ha organitzat la Comissió per la Restauració per recaptar fons i apropar aquest projecte als ciutadans.

Adam Manyé es va interessar molt per la nostra iniciativa, però va comentar que ens hauríem d’esperar fins al proper any perquè els fons destinats a activitats com la nostra ja estan concedits dins del pressupost del 2010.

Li varem comentar que la presidència de la Generalitat es va interessar pel nostre projecte al 2009 i que la finalitat de la nostra visita era per recordar aquesta “promesa”. Tenim involucrats econòmicament a l’ajuntament del Vendrell i a la Diputació de Tarragona.

Degut al seu interès es va comprometre a treballar per poder incorporar alguna aportació econòmica a la Restauració de l’orgue del Vendrell en algun conveni amb entitats financeres (caixes), tot i que pel 2010 ho veu difícil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s