La Comissió per la Restauració de l’Orgue del Vendrell visita al Mons. Jaume Pujol Balcells.

 

El dilluns 8 de març, alguns membres de la Comissió per la Restauració de l’orgue del Vendrell van tenir audiència amb al Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat i acompanyat amb el Vicari General Mn. Joaquim Fortuny Vizcarro.

La visita es va centrar en tres aspectes. El primer dedicat a l’exposició de com estan marxant els treballs de la restauració de l’orgue del Vendrell, desprès es va exposar com està previst finançar la restauració, estem davant de xifres molt importants i cal tenir el suport del Bisbat, ja que és ell qui tutela tot el procés, econòmic i fiscal. I el darrer punt va estar dedicat, una vegada convidat al Sr. Arquebisbe als actes de la tornada de l’orgue, a la litúrgia del dia de la inauguració. Es va comentar que fa poc es va inaugurar l’orgue de Vallmoll i es van redactar uns escrits expressament per l’ocasió, ens en van donar una copia per si els podem aprofitar.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s