Conferència de Frédéric Desmottes

El dimarts, 17 de novembre del 2009, a la Sala de Sant Salvador de la Casa Rectoral i dins del cicle de conferències de tardor organitzades per l’Associació Musical Pau Casals del Vendrell es va fer la conferència de “La restauració de l’orgue del Vendrell” per Frédéric Desmottes responsable del taller d’orgueners que estan restaurant l’orgue del Vendrell.

Va ser molt interessant i al mateix temps pedagògica. Es va dir dividir en tres parts ben diferenciades: la primera la va dedicar a la presentació de treballs ja fets, tant de restauració com de construcció de nous orgues, i es va centrar en la important restauració dels orgues bessons de la catedral de Conca; la segona, a explicar com funciona un taller d’orgueners; i la darrera, centrada en la restauració de l’orgue del Vendrell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s