Pastorets, Armats i Cabrot aporten 1.000 euros a la restauració de l’orgue

004 [800x600]

Noticia de TV Vendrell

1.000 euros. Aquesta és la quantia total que els Pastorets del Vendrell, els Armats del Vendrell i el Drac de Foc El Cabrot han donat a la Comissió pro-restauració de l’Orgue del Vendrell. Els Pastorets, a més, han renovat la seva col·laboració amb la ONG Intermón Oxfam patrocinant les bosses de plàstic en la venda dels seus productes de preu just.

Diferents entitats del Vendrell han volgut col·laborar amb la restauració de l’orgue. Les darreres en fer una aportació econòmica han estat els Pastorets del Vendrell, els Armats del Vendrell i el Drac de Foc El Cabrot que fet una donació de 1.000 euros per a què la restauració de l’orgue sigui una realitat.

Enllaç Noticia TV Vendrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s