L’orgue del Vendrell protagonista de les falles de les festes del Pa Beneït

A les falles de cada un dels barris el projecte de restauració de l’orgue del Vendrell ha estat un dels elements més caricaturitzats. Ha estat més aviat per tot el que l’envolta que no pas pel propi instrument: la comissió, la parròquia, persones vinculades en el projecte, etc.

Aquest fet és un signe evident que la societat civil del nostre poble està molt sensibilitzada en aquest projecte i ens congratula que la tasca i l’esforç que està fent la comissió per la restauració es vegi d’aquesta manera recompensada. Hem de recordar que un dels objectius de totes les activitats i actes que s’organitzen tenen, entre altres, aquesta finalitat.

Tot seguit teniu un petit reportatge fotogràfic

FALLES PA BENEIT

One thought on “L’orgue del Vendrell protagonista de les falles de les festes del Pa Beneït

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s