Oposicions per professor d’orgue a l’Escola Municipal de Musica Pau Casals del Vendrell

IMAGE_035

El dimecres, 10 de juny del 2009, es van fer les proves de les oposicions per professor d’orgue a l’Escola Municipal de Musica Pau Casals del Vendrell,  juntament amb les dels instruments de guitarra i violí.

El jurat estava format per la directora de l’escola, Carlota Baldrís, un tècnic en musica, en Josep María Guitart, un representant del Conservatori  Professional de Musica de Tarragona i dos representants de l’adminsitració.

Va optar a aquesta plaça en Jonatan Carbó que va superar les proves amb les màximes qualificacions. Com a interpretació va tocar la “Pasacalle” de J.S.Bach.

Enhorabona al Jonatan i als altres companys per assolir uns alts nivells teórics i pràctics. L’escola ha consolidat i ha ratificat en el lloc que ja exercien, encara que interinament, a tres grans professionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s