Concert Joves Veus – Orgue Vendrell

 

 

Concert Joves VeusEl divendres, 5 de juny del 2009, s’ha celebrat a l’església parroquial del Vendrell un concert de la coral Joves Veus del Vendrell, organitzat per la Comissió per la Restauració de l’Orgue del Vendrell. Ha estat dirigit pel Jordi Solé i acompanyat al piano per Albert Recasens

El programa ha estat molt variat , des de cançons populars catalanes fins a temes dels Beatles.

Una de les obres ha estat acompanyada amb l’orgue del Vendrell a càrrec d’en Jordi Lluís Guitart: El Cant dels ocells

 

 

Notícia a TV Vendrell:  El Cor Joves Veus canta a l’Església

Yesterday, Look at the world o I will sing with the spirit són només algunes de les cançons que aquest divendres interpretava el Cor de Joves Veus. Un concert on els joves cantants van poder demostrar el seu potencial i la seva capacitat de treball per fer seves grans peces de la història musical a nivell internacional.

L’Església parroquial de Sant Salvador del Vendrell ha acollit, aquest divendres, un nou concert a càrrec del Cor Joves Veus. Amb Albert Recasens al piano i sota la direcció de Jordi Solé, un cop més, els prop de 50 joves cantaires omplien de música l’espai de l’Església.

El programa del concert es dividia en dues parts. En la primera es van interpretar temes com El cavaller enamorat, El cant dels ocells o Que tinguem sort. En el segon, en canvi, es van incloure cançons més internacionals com Yesterday o Look at the world.

Enllaç al Video de la notícia

CONCERT JOVES VEUS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s