Proper concert de Lax’n’Busto


Cartell Concert Lax'n'-1

Roda de premsa: presentació del concert

Noticia de TV Vendrell

 

Els Lax’n’Busto actuaran el diumenge 31 de maig a l’església del Vendrell. Com ho senten, el grup vendrellenc portarà la seva música rock a l’altar major, i ho farà per un motiu ben clar: col·laborar amb la restauració de l’orgue. Amb l’entrada, de 10 euros, els assistents estaran contribuint una vegada més en aquesta costosa reparació de l’instrument barroc. El concert estarà protagonitzat pels Lax’n, i també hi participen les corals Petit Estel, Joves Veus, Zóngora, Veus Blanques i secció de corda de l’escola de música. Les entrades ja es poden comprar des d’aquest divendres.

La Comissió per la Restauració de l’Orgue continua pensant formats diferents per fer més grossa la recaptació de fons pel seu principal objectiu. El proper diumenge 31 d’aquest mes, a les 6 de la tarda, l’església serà escenari d’un concert de rock amb el grup vendrellenc Lax’n’Busto. Els primers, però, a actuar seran els petits cantaires de la coral El Petit Estel, amb cançons infantils. En segon lloc ja serà el torn dels Lax’n, que faran sentir uns 6 temes propis, alguns d’ells acompanyats per l’orgue. Seguidament, els temes “La meva terra és el mar” i el popular “Llençat'”, seran interpretats tant pels Lax’n com per les corals. I el concert, on intervindran prop de 200 cantaires, es tancarà amb una peça anomenada “Instants”, creada pels Lax’n’Busto expressament per a l’ocasió.

Les corals que hi intervindran són El Petit Estel, Joves Veus, Cor orfeó, la Coral de Veus Blanques, el Cor Zóngora i la secció de corda de l’orquestra de l’Escola municipal de música Pau Casals.

La important implicació de tot el conjunt de cantaires i músics és el valor afegit que se’n destaca d’aquesta cita. Una cita que la regidora de Cultura ha comparat amb la baixada de l’àngel.

Des de l’entitat organitzadora en destaquen la gran acollida per part dels Lax’n’busto i el gran suport que estan rebent.

Les entrades estaran a la venda a partir d’aquest dimecres a Cal Pau Vidal, del carrer Alt, a la rectoria els dimecres i divendres de 7 a 8 del vespre, i al mateix dia, 1 hora abans del concert.

El preu de 10 euros estarà destinat a la restauració de l’orgue. 

Noticia a TV VENDRELL

RODA PREMSA LAX’N’BUSTO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s