Festa de la Mare de Déu de Sant Salvador

La Comissió per la Restauració de l’orgue del Vendrell, juntament amb la Parròquia ha organitzat el primer aniversari del romiatge de la Mare de Déu de Sant Salvador, que es va fer dins dels actes del 700 aniversari de la Parròquia del Vendrell.

La festa estava organitzada amb una caminada popular des de l’església del Vendrell fins l’ermita de Sant Salvador, desprès celebrar una missa i un dinar.

La pluja ha fet canviar el programa previst. Alguns dels participants han baixat a peu, s’ha organitzat una petita processó des de l’ermita fins a l’església de Sant Salvador on s`ha celebrat una missa solemne i després, al local social de la Lira, el dinar.

A pesar del canvi de programa estem contents de l’èxit de la diada.

S’ha de donar les gràcies al Restaurant Xaloquell que ha col·laborat en el dinar, una amanida i magnífic arròs, al celler Pijoan-Escofet, a Licors Jané, per la fabricació del licor de l’orgue i a la Junta de la Lira Vendrellenca per la seva generositat en cedit el local social on s’ha fet el dinar

Festa SANT_SALVADOR_0105

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s