L’orgue del Vendrell, de xocolata

Noticia de Ràdio i Televisió El Vendrell

L’orgue del Vendrell ja té la seva rèplica en xocolata. Es tracta d’una figura que es ven com a mona de Pasqua i que s’ha creat per fer partícips als vendrellencs de la restauració de l’orgue de l’església. La meitat dels diners que es recaptaran amb la venda d’aquestes figures es destinarà al fons per arreglar aquest instrument Barroc.

Els mestres de l’Art de la Xocolata, a la Muntanyeta del Vendrell, han estat els encarregats de convertir en xocolata i a petita escala el reconegut frontal de l’orgue de l’església. És una mona amb sèrie limitada i que es vendrà, únicament, aquest any per Pasqua en una quinzena de pastisseries i fleques del municipi. Aquesta figura sortirà a la venda a un preu de 20 euros, la meitat dels quals es destinaran al fons per restaurar l’orgue Barroc.

La iniciativa va sorgir dels propis membres de la Comissió per a la Restauració de l’Orgue, que volien fer partícips el màxim de vendrellencs possible. Per poder crear aquesta peça, es va encarregar el disseny del motllo a l’artista local Iradida Llucià. I a partir d’aquí ja es va poder procedir a l’elaboració de les figures de xocolata. Un total de 300 que es podran adquirir amb xocolata negra o xocolata amb llet i amb la figura de l’àngel de Tobies de xocolata blanca. El treball que s’està fent des de l’empresa l’Art de la Xocolata de la Muntanyeta, és totalment artesà. Amb la mateixa motivació i entusiasme, els pastissers han creat també unes mini figures de l’orgue amb diferents combinacions de xocolata.

Noticia a TV El Vendrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s