V Reunió de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell

El divendres 25 de febrer del 2009 es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn Josep M. Barenys, Mn Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Pau Vidal, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Jaume Domingo, Salvador Sabanés i Salvador Guasch. Excusen la seva assistència en Vicenç Cabré i la Maria i Montserrat Chaparro.

  • Properes activitats: Concert del Cor Zongora amb orgue i saxo, el diumenge 8 de març a 2/4 de 6 de la tarda i conferencia sobre l’orgue el dimarts 10 de març a les 8 del vespre, dins de les activitats de la setmana musical organitzada per l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell.
  • Per la organització dels concerts s’estableixen unes normes d’actuació que seran comunes a tots els actes organitzats per la comissió: Venda d’entrades, lliurament del programa de concert, “mostrador” pel merchandising i informació, captació d’apadrinaments de tubs i d’aportacions econòmiques, protocol, programes d’aparador i el seu repartiment, llista de persones a convidar, notes de premsa, detalls a lliurar als protagonistes dels actes, etc. Cada membre de la comissió estarà encarregat d’algun d’aquests temes.
  • En Llucià ja té a punt les aquarel·les per fer l’exposició. Ha cedit la totalitat dels fons que es recaptin de la seva venda per la restauració. Queda pendent de concretar les dates. El local dels pessebristes està molt sol·licitat però s’està negociant amb l’ajuntament per tenir-lo lliure al voltant de la Festa Major.
  • Es comenta d’activar el tema del disseny del diploma a lliurar a totes aquelles persones i entitats que apadrinin un tub.
  • Gran èxit de les aportacions de 1 € dels alumnes de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell per l’apadrinament del primer tub. Es comenta la possibilitat d’exportar la idea a totes les escoles del Vendrell. Es pensa fer una proposta a l’AMPA o als responsables de cada escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s