IV Reunió, extraordinària, de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell

El divendres 20 de febrer del 2009, dia de la rua del Carnaval al Vendrell, es va reunir en convocatòria extraordinària la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn Josep M. Barenys, Mn Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Vicenç Cabré, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Eulàlia Guasch, Pau Vidal, Maria i Montserrat Chaparro, Adela Gea, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Jaume Nin i Salvador Guasch.

L’ únic punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació dels preus d’apadrinament i del procediment administratiu que s’ha de seguir per fer una gestió eficient de la campanya.

Ens hem vist obligats a fer la reunió davant la disparitat de preus i informació que ha sortit en els diferents mitjans de comunicació i per posar en comú tot el procediment de la campanya, aspecte que no s’havia tractat en reunions anteriors.

També s’aprofita per comentar l’experiència dels primers dies de funcionament del punt de informació i millorar el procediment que s’ha de seguir.

S’han aprovat els documents que suporten el “full d’apadrinament” i el “rebut”. També s’ha revisat el circuit “administratiu” que s’ha de fer.

S’aprofita la reunió per proposar de donar d’alta un telèfon mòbil amb la finalitat de tenir una altra eina de contacte amb la comissió. Aquest telèfon es farà públic i s’informarà en tots els documents, programes, actes, etc, que organitzi la comissió. En Pau Vidal ens proposa el numero 626 19 19 65.

Adjuntem un enllaç on hi han tots els preus de l’apadrinament. Aquest enllaç s’actualitzarà regularment amb la situació real de la campanya, informant dels tubs que queden pendents d’apadrinar.

Llistat de tubs i teclets a apadrinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s