III Reunió de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell

El dimecres 11 de febrer del 2009 es va reunir la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn Josep M. Barenys, Xavier Mercadé, Mieria Mercadé, Vicenç Cabré, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Pau Vidal, Salvador Sabanés, Adela Gea, Julian Acebrón, Jaume Domingo, Fina Monasterio, Jordi Lluís Guitart i Salvador Guasch.

  • Es fa una revisió del acte, roda de premsa, de l’apadrinament del primer tub a l’escola de música Pau Casals del Vendrell
  • Es mostra a la comissió els primers prototips de detall a lliurar/regalar als protagonistes dels concerts i actes (conferències, etc). El Taller Hermanos Desmottes ens han fet arribar tubs i un “plumier” amb un tub a dins, per cert molt ben fet. Un bon detall per regalar inclòs a aquells que apadrinin tubs de “gama alta”. Encarreguem al taller que ens facin 100 tubs. La fusta i els plumiers els farem nosaltres.
  • Es concreta els detalls del punt d’informació que hi haurà als baixos de la rectoria, els dimecres i divendres de 7 a 8 del vespre.
  • Van endavant les converses amb la fàbrica de xocolata per fer mones de pasqua amb el logotip de la comissió. Ja s’ha comentat en pastisseries i forns del Vendrell si estarien disposades a col·laborar. D’entrada la idea és acceptada. Pendent de concretar els preus i els marges.
  • S’ha fet una reunió amb la Impremta Ramon per fer postals de l’orgue. Ens diran els costos que ens pot representar
  • Es discuteix quin ha de ser el preu de l’entrada als concerts. Es proposa en deixar-ho en 5 euros.
  • Desprès de moltes converses, queda aclarit el tema dels imports i de quins tubs es poden apadrinar, i/o gravar. Els preus aniran de 200 euros fins a 1.000 euros (de 100 en 100) i de 1.000 euros a 3.000 euros, de 500 en 500 aquells tubs nous que s’apadrinaran i es gravaran. També es podrà apadrinar la restauració d’un tub original (sense gravar) que anirà de 50 euros a 200 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s