II Reunió de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell

El dimecres 28 de gener del 2009 es va reunir la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Mieria Mercadé, Vicenç Cabré, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Dolors Jané, Montserrat  i Maria Chaparro, Pau Vidal, Salvador Sabanés, Adela Gea, Julian Acebón, Jaume Domingo, Isidre Altet, Jordi Lluis Guitart i Salvador Guasch. Excusen la seva assistència la Fina Monasterio i en Jaume Nin.

  • El principal punt del dia és el de coordinar i encetar la campanya de recaptació de fons per la restauració de l’orgue del Vendrell. Es decideix presentar-ho en una roda de premsa el propers dimarts 10 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda a l’escola de música Pau Casals del Vendrell. Es prepararà una nota de premsa i un fulletó pels alumnes de l’escola que facin les aportacions (1 €) per l’apadrinament del primer tub de l’orgue.
  • Es proposa de fer un obsequi relacionat amb l’orgue a totes les entitats, concertistes, conferenciants, etc. que participin en els actes que s’organitzin per la recaptació de fons. Es demanaran uns prototips als orgueners Hermanos Desmotters.
  • Es presenta el primer esborrany de fulletó a lliurar a totes les persones interessades, tant per rebre informació dels actes que s’aniran organitzant, com els que estiguin interessats a col·laborar econòmicament.
  • S’encarrega a la M.Dolors Garcia que coordini a partir de l’11 de febrer el punt d’informació, situat als baixos de la rectoria. Estarà “obert” cada dimecres i divendres de 7 a 8 del vespre i es podrà consultar qualsevol qüestió relacionada amb la restauració de I’orgue.
  • Es proposa demanar al Diari Baix Penedès que ens puguin facilitar un espai gratuït cada setmana per informar de les activitats i noticies relacionades amb la restauració de l’orgue del Vendrell
  • Es comença a parlar dels primers concerts i es proposen les dates de:
    • 8 de març: Cor Zongora amb Jonatan Carbó a l’orgue i en Joan Solé al saxo
    • 5 d’abril: Cor Orfeó Parroquial. Concert de diumenge de Rams

14 de maig: Cor i orquestra de Houghton College de l’estat de Nova York

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s