I Reunió de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell

El dimecres 14 de gener del 2009 es va reunir la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Mieria Mercadé, Vicenç Cabré, Jaume Nin, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Jordi Pell, Fina Monasterio, Dolors Jané, Montserrat  i Maria Chaparro, Pau Vidal, Salvador Sabanés, Adela Gea, Julian i Salvador Guasch.

A part d’organitzar i coordinar el primer acte, la firma del contracte i projecte de restauració, es varen aportar idees per fer diferents activitats amb la finalitat de recaptar fons per la financiació del projecte, activitats que s’organitzaran fins a finals del 2010, data en que es preveu que s’acabarà la restauració. Es va proposar d’organitzar-se en comissions: concerts, exposicions, conferencies, institucional, administrativa i econòmica, “merchandising”,  imatge i publicitat, captació de fons, etc.

One thought on “I Reunió de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s