Visita a l’orgue del Vendrell

En aquest “pont” de la puríssima un grup de persones visiten la vila del Vendrell convidades per l’ajuntament. Hi ha representants del sector del turisme del govern de la Rioja, del sector industrial (Mondragón) del govern del País Basc i representants del sector del vi de la regió francesa de Bordeus.

El diumenge, 7 de desembre, van visitar l’orgue del Vendrell acompanyats per la regidora Àngels Turdiu.

En la presentació es va aprofitar per explicar la importància del instrument i el projecte de restauració. Ens van animar i manifestar la seva voluntat de col·laborar-hi econòmicament. Ho haurem de seguir de prop per que no quedi en una intenció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s