Visita de la “Cámara de Comercio de Pamplona”

El dissabte, 15 de novembre hem rebut la visita dels membres de la “Cámara de Comercio de Pamplona”. L’Ajuntament del Vendrell està fent un seguit de contactes amb la finalitat d’oferir la nostra Vila com un reclam turístic i sobretot vinculat amb la cultura i la música. La visita comentada, amb audició inclosa, és una de les activitats amb més ressò de la visita vist l’interès que els visitants manifesten en la seva estada al cor de l’església del Vendrell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s