Orgue Arrizabalaga

p1060298

Seguint amb la tasca de trobar un instrument per la nova Escola de Musica Pau Casals del Vendrell, en Jonatan Carbó, Isidre Vallès, Xavier Mercadé i Salvador Guasch van visitar l’antic taller de l’orguener Arrizabalaga, avui ja jubilat, i que ens va oferir la possibilitat de comprar un orgue d’estudi propietat del seu fill.

Un instrument adequat i totalment acabat, i en possibilitats de millorar-ne l’harmonització.

Va ser una trobada molt interessant. El Sr. Arrizabalaga ens va explicar la seva experiència en els seus anys d’aprenentatge al taller d’en Gabriel Blancafort i les anècdotes i histories que s’explicaven del Sr. Puggina, orguener que va restaurar l’orgue del Vendrell el 1929 i 1962 en el taller propietat del Sr. Rogent de Collbató, que posteriorment va ser tancat deixant inacabada la restauració del nostre orgue.

Reportatge fotogràfic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s