Visita acompanyants dels directius de Unión Radio i Cadena Ser

El dilluns 13 d’octubre van fer una visita als museus del Vendrell i al nostre orgue els acompanyants dels directius de la Cadena Ser (Estat espanyol i Amèrica del Sud) que van tenir la seva reunió anual al Vendrell (Auditori Pau Casals), i que dies més tard, es van reunir amb tots els associats a Salou. Veieu ressenya periodística a la Vanguardia

Eren una vintena d’acompanyants d’un alt nivell cultural, el que va facilitat que la xerrada-audició fos molt amena i molt interessant. Es va aprofitar per sensibilitzar a la societat de la necessitat de mantenir i recuperar aquest patrimoni cultural i musical, a vegades marginat, com en el cas de l’orgue. A part de la vinculació de l’instrument en la vida de Pau Casals es van interessar molt pel funcionament i la mecànica de l’orgue.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s