Orgue de Sant Joan de Déu

p1060170

El 6 d’octubre, en Jonatan Carbó, professor d’orgue de l’Escola de Musica, en Xavier Mercadé i en Salvador Guasch van visitar l’orgue de Sant Joan de Déu per encàrrec de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell.

En el projecte de la nova escola de musica s’està estudiant la possibilitat d’incorporar un orgue d’estudi. Hi ha dos opcions, la d’encarregar la construcció d’un nou orgue o la de comprar-ne un de segona mà.

La limitació dels diners fa que l’alternativa de comprar un orgue ja construït sigui la més factible. Amb aquesta idea es va anar a Barcelona, a l’Hospital de Sant Joan de Déu, per veure l’estat i les possibilitats de l’instrument.

Està construït pel taller A&K a l’any 2000. Encara hi ha pendent per incorporar dos jocs, però la mecànica està tota muntada. Es van observar alguns problemes en l’arca de vent i el secret, que caldria reparar i quantificar el seu cost si s’opta per la seva adquisició.

Reportatge fotogràfic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s