Visita de François Delor, organista de Genève

 Avui ens ha visitat l’organista de Ginebra, Suïssa, el Sr. François Delor. Està fent una ruta pels orgues de Catalunya. Ha quedat impressionat de l’instrument que tenim. En Jordi Ll. Guitart i en Xavier Mercadé, han estat els amfitrions de la trobada. Ha estat molt interessant, i hem tingut l’oportunitat d’explicar el nostre projecte de restauració. Ens ha aconsellat que es seleccioni un bon taller, l’instrument se’l mereix. 

Curriculum:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s