“Les Nadales d’Agustí Cohí” amb Ço del Botafoc, i il·lustracions del vendrellenc Jordi Pellicer

El divendres, dia 2 de desembre de 2022, a les 20.30 h a l’auditori Tívoli tindrem el plaer d’escoltar el concert de Nadal “Les Nadales d’Agustí Cohí” a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional i popular Ço del Botafoc, i amb unes il·lustracions del repertori del vendrellenc Jordi Pellicer.

El concert està dedicat al mestre Agustí Cohí Grau amb motiu del centenari del seu naixement (1921) i del decenni del seu decés (2012).

La vila de Vendrell i l’estima per la música popular i tradicional, molt especialment el balls populars i les nadales, han estat el punt de contacte entre el mestre Agustí Cohí Grau i el Ço del Botafoc.

El Ço del Botafoc està format per: Daniel Cañellas, Mosquit; Adrià Grandia; Jordi Inglès, Bero; Jonathan Martínez, Johnny; Jordi Navarro; Jordi Quintana; Roger Serra; Lluís Serres i Edgar Solé.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per col·laborar amb l’Orgue del Vendrell.

A la sortida es servirà una copeta de vi dels cellers Avgvtvs Forvm.

PROGRAMA:

Les nadales d’Agustí Cohí Grau

  • El petit vailet, Les bèsties del naixement, Bones festes i Baixeu pastors (L’àngel i els pastors) 
  • La Mare de Déu, La pastora i L’adoració dels pastors 
  • L’àngel ens ha dit, Sant Josep i Mare de Déu, Els pastorets amb barbes blanques i El noi de la mare
  • A dintre de la cova, lletra i música d’Agustí Cohí Grau 

Nadales populars harmonitzades per Agustí Cohí Grau i adaptades i arranjades per Adrià Grandia, Jordi Quintana i Lluís Serres

ÇO DE BOTAFOC

Es forma al Vendrell l’any 2001, com a grup de música popular i tradicional, amb la intenció de recuperar i interpretar les músiques i tonades populars de la vila. Organitza la Rifa del porc de Sant Antoni i un concert de Nadales anual, i participa en la Festa Major, la Fira de Santa Teresa i en altres festes, actes, cercaviles i esdeveniments de la comarca, d’arreu de Catalunya i d’altres llocs. Ha ha interpretat diverses vegades el Llibre Vermell de Montserrat acompanyant a agrupacions corals.

Està format per: Daniel Cañellas, Mosquit; Adrià Grandia; Jordi Inglès, Bero; Jonathan Martínez, Johnny; Jordi Navarro; Jordi Quintana; Roger Serra; Lluís Serres i Edgar Solé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s