L’associació d’amics de l’orgue del Vendrell col·labora amb el “Cor de pop rock” de la Polifònica


L’Associació d’amics de l’orgue del Vendrell va col·laborar amb El “Cor de pop rock” de la Polifònica que va repassar els clàssics del gènere a través del cant coral amb el concert realitzat el passat diumenge 9 de juny al Casal de Vilafranca del Penedes. La nostra aportació va ser la d’enregistrar el concert amb vídeo i so amb l’aportació dels mitjans tècnics i humans dels que disposa l’associació.

Amb el títol “Cor de pop rock”, la coral vilafranquina interpretava els grans temes del gènere que han marcat la història de la música i també la vida de moltes persones. Dels Beatles a Adelle, passant per Queen i els Bee Gees entre molts altres artistes. El radical canvi de registre de la Polifònica ha generat força expectació entre el públic que va assistir al concert i que va poder sentir, per exemple, aquest medley de cançons dels Beatles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s